Tincses Sziget

élményfodrászat

Rebranding - arculat frissítés

Website tervezés & készítés

Social média megjelenés

Print anyagok

Üzlet enteriőr elemek

A Tincses Sziget élményfodrászat egyik legrégebbi ügyfelünk. Először print anyagok készítésével kerestek fel bennünket. 2017-ben úgy döntöttek, hogy ideje arculatot frissíteni, ennek keretében készültek el az alábbi munkák. Fontos szempont volt, hogy a modernizálás mellett is megmaradjanak azok a vidám, játékos elemek, amelyek nyitás óta reprezentálják a márkát.

Az arculat frissítés keretében új weboldal is készült,  melynek kialakítása különleges kihívást jelentett számunkra. Mivel a vállalkozás kommunikációjának minden részletét ismerjük, jól fel voltunk készülve a feladatra, ugyanakkor a hosszú, közös munka eredményeként fennállt a veszélye, hogy belsősként közelítjük meg a problémát és nem tudjuk felhasználói szemmel megközelíteni.

Annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, felmérést végeztünk az ügyfelek körében. Összevetve a meglévő tudásunkat az újonnan szerzett benyomásokkal, sikerült egy olyan weboldalt létrehoznunk, felhasználóbarát, megjelenésében modern, és illeszkedik a cég nemrég frissített arculatához. És ami a legfonotsabb: integrált része a cég kommunikációs stratégijának.

Nézd meg a weboldalt itt.

Minden jog fenntartva. © 2018 Tasnadi & Co.