ZONA

étterem

Marketing kommunikációs stratégia

Website tervezés & készítés

Social média megjelenés

Social média kezelés

Print anyagok

A ZONA projektre különösen büszkék vagyunk, hiszen a város egy promináns éttermével volt lehetőségünk dolgozni majd hosszútávú együttműködést kialakítani.

A ZONA átfogó megoldást kért tőlünk a online stratégia kialakítására és kivitelezésére. Ez magában foglalta a social média stratégiát és a fiókok kezelését, valamint a projekt részeként született meg az új weboldal is.

Az együttműködés sikeresnek bizonyult, később felkértek a teljes marketingkommunikációs stratégia kidolgozására és lebonyolítására. Ezen kívül a napi működéshez szükséges print anyagokat is elkészítjük és szállítjuk az étterem számára.

A weboldal kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy illeszkedjen az étterem kommunikációs stratégiájához. A weboldalon, mint az összes kommunikációs anyagon, visszaköszön a fizikai térben gondosan kialakaított, minimalista ám rettentő elegáns stílus.

Fontos volt számunkra, hogy a weboldal kövesse az étterem filozófiáját: alapjaiban egyszerű, mégis egyedi, különleges ételek.

Sok órát töltöttünk el az ügyvezetővel, az étteremvezetőkkel, a séffel, és ezekből a beszélgetésekből összeraktuk, hogy mi az, amit a vendégek valójában szeretnének. Funkiconálisan átgondolt oldalt hoztunk létre, aminek célja, hogy a vendég még azelőtt átérezze az étterem egyedi hangulát, hogy belépne oda, majd ellátogasson egy étkezésre, amiben biztosan nem csalódik.

A social media stratgéia szintén az étterem filozófiáját hivatott  követni. Az ételek minőségéhez megfelelő színvonalú fotók is párosulnak,  melyek gondosan megkomponálva, a legnagyobb szakértelemmel és törődéssel készültek, így próbálva visszaadni az étteremben eltöltött étkezés élményét.

Nézd meg a weboldalt itt.

Minden jog fenntartva. © 2018 Tasnadi & Co.